Villa Silva

VS_ornament

Rennon herkullinen!

Ravintola Villa Silva on yli satavuotias entinen Elektrometallurgiska ab:n paikallisjohtaja Alfons Alftanin edustushuvila, joka on aiemmin toiminut juhla- ja kokouspaikkana. Tässä ainutlaatuisessa miljöössä ravintola on avoinna joka päivä tarjoten lounasta ja á la cartea arkisin ja viikonloppuisin á la cartea päivästä iltaan.

Skandinaavisiin lähituotteisiin luottava, mutta ranskalaisesta keittiötaidosta ammentava ravintola on tarkoitettu kaikille ikää ja sukupuolta katsomatta. Villa Silvaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet ilman turhaa pönötystä. Annoksia löytyy niin nopeaan evästämiseen kuin pitkään illanviettoonkin.

Villa Silvassa teemme muun muassa kaikki leivät itse alusta alkaen omassa leivontatilassamme.

Kabinetit

Villa Silvan toisessa kerroksessa sijaitsevat kabinetti- ja juhlatilat, jotka soveltuvat niin alle kymmenen hengen tilaisuuksiin kuin yhdistettynä yli viidenkymmenen hengen kokouksiin tai juhliin asti. Kabineteista löytyvät modernin AV-tekniikan lisäksi mm. oma WC ja kylmäkaappi, josta asiakkaat voivat hakea juomaa tarpeen mukaan.

Tehtaanjohtajan kabinetti on paikka, jossa isompikin seurue voi viettää aikaa omassa rauhassa saaden kuitenkin kaikki ravintolapalvelut. Kabinetteihin on aina räätälöitävissä oma menu tai voitte valita tarjoilun myös listaltamme.

Yrityksille/yhdistyksille tarjoamme tilauksesta mm. niin aamiaispalaveria kuin lounaskokousta tai vaikka koko päivän kestävän kokouspäivän, jonka kruunaa rennompi loppuyhteenveto kolmannen kerroksen saunatiloissa.

Kysy lisää kokouspaketeista: ravintola@villasilva.fi

VS_ornament

Saunatilat

Hinnasto:

Päiväsauna klo 12-17:00
SU–TO 150 €
PE–LA 180 €

Saunailta klo 18-23:00
SU–TO 200 €
PE–LA 250 €

Villa Silvan kolmannessa kerroksessa sijaitsevat viihtyisät 10-25 henkilön saunatilat. Tunnelmallinen saunatilamme tarjoaa pehmeät löylyt. Takkatilassamme voi nauttia tulen loimusta, viettää hieman rennomman kokouksen tai iloisen illanvieton. Saunatilamme ei kalpene vaativankaan porukan tullessa.

Urheilu- tai musiikkitapahtumia isolta ruudulta?

Takkatilan 65” TV on yhdistetty verkkoon, joten voit omilla tunnuksilla katsoa haluamiasi ohjelmia isolta näytöltä. Takkahuoneesta löytyy myös Samsung Q810B soundbar bassokaiuttimella, joten oman musiikin kuuntelu onnistuu myös. Saunatilaan on luonnollisesti tilatavissa tarjoilut alakerran ravintolasta ja myös erikseen valittavia saunamenuja esim. siipiä ja muuta rentoa sormin syötävää.

Saunatilojen varustukseen kuuluvat myös täydet juomakaapit, moninaisine juomineen, joista teemme kulutuksen mukaan laskun illan päätteeksi. Henkilökuntamme on myös aina saatavilla tarpeen mukaan. Saunan puolella varusteluun kuuluu kertakäyttöpefletit ja suihkusaippuat seinätelineissä. Tilauksesta saunalle saa myös pyyhkeet valmiiksi.

Otathan huomioon, että sauna on anniskelualuetta, joten omien saunajuomien nauttiminen on kielletty.

Villa Silvan Puutarha

Tätä ei muilla ole! Villa Silvan Puutarha on kokonaan oma puutarharavintolansa upealla pihalla vanhojen puiden katveessa. Kesällä puutarhassa voi nauttia herkullisia juomia kesäpäivistä nauttien.

Puutarhaan on rakennettu myös erillisiä sohvaryhmiä, joissa voi omassa rauhassa nauttia kesähetkistä. Villa Silvan puutarha on avoinna säiden salliessa kesäkuusta elokuun puoleen väliin asti.