Saunatilat

VS_ornament

Hinnasto:

Päiväsauna klo 12-17:00
SU–TO 150 €
PE–LA 180 €

Saunailta klo 18-23:00
SU–TO 200 €
PE–LA 250 €

Villa Silvan kolmannessa kerroksessa sijaitsevat viihtyisät 10-25 henkilön saunatilat. Tunnelmallinen saunatilamme tarjoaa pehmeät löylyt. Takkatilassamme voi nauttia tulen loimusta, viettää hieman rennomman kokouksen tai iloisen illanvieton. Saunatilamme ei kalpene vaativankaan porukan tullessa.

Urheilu- tai musiikkitapahtumia isolta ruudulta?

Takkatilan 65” TV on yhdistetty verkkoon, joten voit omilla tunnuksilla katsoa haluamiasi ohjelmia isolta näytöltä. Takkahuoneesta löytyy myös Samsung Q810B soundbar bassokaiuttimella, joten oman musiikin kuuntelu onnistuu myös. Saunatilaan on luonnollisesti tilatavissa tarjoilut alakerran ravintolasta ja myös erikseen valittavia saunamenuja esim. siipiä ja muuta rentoa sormin syötävää.

Saunatilojen varustukseen kuuluvat myös täydet juomakaapit, moninaisine juomineen, joista teemme kulutuksen mukaan laskun illan päätteeksi. Henkilökuntamme on myös aina saatavilla tarpeen mukaan. Saunan puolella varusteluun kuuluu kertakäyttöpefletit ja suihkusaippuat seinätelineissä. Tilauksesta saunalle saa myös pyyhkeet valmiiksi.

Otathan huomioon, että sauna on anniskelualuetta, joten omien saunajuomien nauttiminen on kielletty.

Saunavaraukset sekä tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen ravintola@villasilva.fi, kiitos!